Diensten van Webburo Spring

 • Wij kiezen voor Prestashop om mee te werken voor webshops, omdat eindeloos veel mogelijkheden heeft (alles kan!) én ook nog eens heel eenvoudig in gebruik is.

  Prestashop is perfect geschikt voor het MKB en voor iedereen die een webshop wil beginnen. U kunt er alle kanten mee op, elke functie die u kunt wensen is te implementeren en beide systemen zijn voor u als gebruiker gemakkelijk te leren.

  Meer informatie

 • Wij doen niet aan "standaard" websites, bij ons is alles maatwerk. Geen enkele klant, wens en website is namelijk hetzelfde. Aan de hand van uw ideeën en wensen wordt het CMS zo ingericht dat u geen overbodige velden heeft, maar het precies duidelijk is welke content u waar moet neerzetten. Gewoon lekker duidelijk dus! Er is geen handleiding voor nodig.

  Meer informatie

 • Elke website zou periodiek gescand moeten worden om te bepalen of deze nog voldoet aan het functioneringsniveau van deze tijd? Met de website ‘scan’ controleren wij op diverse punten die het aantal bezoekers en de conversie sterk kunnen beïnvloeden. Graag kijken wij uw website voor u na, zonder kosten, zonder risico.

  Meer informatie

 • Wij hebben inmiddels veel ervaring met het optimaliseren van websites in Google (en andere) zoekmachines. Dit doen wij door een standaard lijst aan wijzigingen door te voeren in uw website. Het proces neemt niet veel tijd in beslag, maar wel een lange doorlooptijd. We hebben hier ook uitstekende tools en technieken voor die uw zelf ook kunt gebruiken.

  Meer informatie

 • U heeft een webshop en de bestellingen moeten in een factuurprogramma terecht komen. Uw website moet content tonen uit een centraal beheer systeem. Ook daar duiken we graag voor u in en bouwen het.

  Meer informatie

 • Zoekmachines spelen een belangrijke rol in de vindbaarheid van uw website. Optimalisatie voor zoekmachines is dan ook misschien wel belangrijker dan de website zelf. Zoekmachine optimalisatie staat voor Search Engine Optimization (SEO) en maakt uw website structureel beter vindbaar. Uw doelgroep vindt uw bedrijf en behaalt sterke posities in Google. Dit zijn normale (organische) zoekresultaten en geen betaalde AdWords advertenties. Gevonden worden in onbetaalde zoekresultaten, is gevonden worden waar en door wie u dat wilt.

  Meer informatie

 • U kunt berichten schrijven, of gericht campagnes uitvoeren. Beide hebben effect, maar het gericht uitvoeren van social media campagnes zal een veel groter effect hebben.

  Meer informatie

 • We kunnen veel, maar we kunnen niet overal goed in zijn. Daarom hebben we een netwerk van mensen met ervaring en liefde voor het vak van weboplossingen in de breedste zin van het woord. Gezamenlijk kunnen we u als klant het complete plaatje aanbieden.

  Meer informatie

Wilhelmina van Pruisenlaan 147, 2807 KH Gouda

0182 20 50 20

info@webburo-spring.nl

WAAR VIND U ONS?
SLUIT