Cursus SEO Gouda

Zoekmachine optimalisatie (SEO) cursussen

ALGEMEEN

Zoekmachines spelen een belangrijke rol in de vindbaarheid van uw website. Optimalisatie voor zoekmachines is dan ook misschien wel belangrijker dan de website zelf. Zoekmachine optimalisatie staat voor Search Engine Optimization (SEO) en maakt uw website structureel beter vindbaar. Uw doelgroep vindt uw bedrijf en behaalt sterke posities in Google. Dit zijn normale (organische) zoekresultaten en geen betaalde AdWords advertenties. Gevonden worden in onbetaalde zoekresultaten, is gevonden worden waar en door wie u dat wilt.

Smaakt de zoekmachine-optimalisatie training naar meer en wilt u zich verder verdiepen in de wereld van onlinemarketing? Volg dan later de praktische cursus Google Analytics of de cursus Social Media.

DOELGROEP

De cursus Zoekmachine-optimalisatie is bedoeld voor iedereen die met zoekmachine marketing aan de slag willen en zijn website wil optimaliseren. De cursus is ook geschikt voor webmasters of communicatiespecialisten die zich bezighouden met marketingcommunicatievraagstukken.

VOORKENNIS

Onderstaande voorkennis wordt beschouwd als een pre:

Geen. Maak wel alvast een Google Adwords account aan voor de zoekwoordenplanner van Google.

DOEL

Na het volgen van de cursus zoekmachine-optimalisatie weet de cursist hoe zoekmachines de zoekresultaten samenstellen. Hoe men zich via de website en daarbuiten kan richten op het zoekmachine optimalisatieproces. Men is ook in staat om zoekmachineoptimalisatie te integereren met andere online inspanningen.

LOCATIE: GOUDA

Centraal gelegen in Nederland, wordt deze cursus gegeven op ons kantoor in Gouda. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken voor iedereen vanuit de richtingen Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Ook binnendoor komt u gemakkelijk naar ons toe. Er is voldoende parkeerruimte voor de deur.

SEO Cursus Gouda

Onze SEO cursussen geven we samen met Gouda Webdesign en SEO Cursus Gouda. Kijk ook op de laatste website om alvast tips voor zoekmachine op te doen, zodat je alvast bent voorbereid op wat de cursus gaat bieden.

Aanbieding

Ter introductie geven we deze cursus van een halve dag voor €250,00 ipv €350,00. Geef hier onder aan dat u geïnteresseerd bent en u ontvangt ons aanbod geheel vrijblijvend.

Velden met een * zijn verplicht

Wilhelmina van Pruisenlaan 147, 2807 KH Gouda

0182 20 50 20

info@webburo-spring.nl

WAAR VIND U ONS?
SLUIT