Overige diensten

Hieronder vindt u een overzicht van diensten die wij u ook kunnen leveren. De prijzen zijn heel divers en kunnen vooraf aan u worden doorgegeven.

Grafische vormgeving

Wij kunnen een prachtig ontwerp maken voor uw visitekaartjes, briefpapier, huisstijl, website of welk ander medium ook.

Webteksten

We kunnen de teksten voor op uw website aanpassen en herschrijven voor betere verkoop, voor betere vindbaarheid in zoekmachines of gewoon om gemakkelijker leesbaar te maken.

Nieuwsbrieven

We maken regelmatig nieuwsbrieven aan, om te versturen naar klanten van onze klanten. Hiervoor gebruiken we meestal MailChimp, omdat deze tot op zekere hoogte gratis is en gemakkelijk te gebruiken is.

Adverteren op internet (SEA)

Via Googel Adwords kunnen we een mooie reclame campagne voor u opstellen, zodat u gegarandeerd extra klanten op uw website zult krijgen.

Domeinregistratie

Wij registeren graag uw domeinen voor u en stellen hierbij ook uw email voor u in, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Persoonlijk advies en begeleiding

U kunt niet alles alleen, dus mocht u begeleiding nodig hebben bij het invulling geven aan uw webshop, website of andere online oplossingen dan zijn wij er voor u! Niet alleen als u net klant bent geworden, hoor. Ook na een jaar, of drie jaar of tien jaar. Niet alleen internet blijft zich ontwikkelen, onze klanten ook. Als uw organisatie groeit of nieuwe wegen inslaat heeft dat misschien gevolgen voor uw wensen en behoeften aan oplossingen. 

Heeft u een bestaande website die ergens anders is gemaakt en wilt u hem omzetten naar een ander ontwerp of techniek? Wilt u nieuwe modules, nog een mobiele website, een applicatie. Geen vraag is ons te gek. En we maken het zelf, samen met u, of samen met experts uit ons netwerk. Zo kunnen we elke vraag oplossen.

(Product)fotografie

Uw producten moeten uiteraard zo mooi mogelijk in uw webshop geplaatst worden. Ook foto's van uw werkzaamheden moeten zo goed mogelijk getoond worden om op uw website te mogen staan. Hiervoor hebben wij diverse specialisten in ons netwerk. We laten ze graag contact met u opnemen.

Webhosting

Webburo Spring biedt uitgebreide, veilige en toch betaalbare webhosting voor ieder bedrijf. Onze webhosting is geoptimaliseerd voor snelheid, zodat uw website sneller geladen wordt dan via een standaard hosting partij. Door deze snelheid zal uw website door Google hoger ingeschaald worden.

De kosten zijn sterk afhankelijk van de grootte van uw website, gebruikte e-mail opslag en uw netwerk verkeer. Wij bieden geen concurrerende prijs, maar wel top-kwaliteit. Gemiddeld zijn de kosten voor onze webhosting €15,00 per maand. Hiervoor maken wij uw e-mail adressen aan, maken we dagelijkse en maandelijkse back-ups en kunnen wij deze ook voor u terugzetten.

U heeft dus geen omkijken naar uw hosting!

Videobewerking

Stukje korter, Logo, teksten, achtergrondmuziek of voice-over of een ander formaat? Geen probleem, wij passen uw huidige video aan aan de hand van uw wensen. 

Wilhelmina van Pruisenlaan 147, 2807 KH Gouda

0182 20 50 20

info@webburo-spring.nl

WAAR VIND U ONS?
SLUIT