Webshop laten maken

Webwinkel laten maken?

Wilt u een professionele webshop laten maken? Dan bent u bij Webburo Spring aan het juiste adres. Wij maken professionele webwinkels vanaf €2499,- met het gebruiksvriendelijk systeem Prestashop. 

Wij kiezen voor Prestashop om mee te werken voor webshops, omdat eindeloos veel mogelijkheden heeft (alles kan!) én ook nog eens heel eenvoudig in gebruik is. Prestashop is perfect geschikt voor het MKB en voor iedereen die een webshop wil beginnen. U kunt er alle kanten mee op, elke functie die u kunt wensen is te implementeren en beide systemen zijn voor u als gebruiker gemakkelijk te leren.

Webburo Spring levert webwinkels die goed scoren in diverse zoekmachines, zodat u niet alleen een goed webshop hebt, maar ook nog eens bezoekers in uw winkel krijgt. Deze combinatie maakt dat u deze investering zeker weer zult terugverdienen.

Modules

In de Prestashop Store zijn modules te koop waarmee u nog meer uit uw webshop kunt halen. Deze kunnen wij voor u installeren en indien nodig, configureren. 

Wij hebben kennis in huis om een nieuwe webshop op te zetten maar ook zijn wij expert in het maken van maatwerk modules voor Prestashop. De
DYMO labelwriter module, Picqer module of de Koppeling met Factuursturen.nl, Moneybird en Hitmeister zijn modules die wij hebben ontwikkeld.

Wilhelmina van Pruisenlaan 147, 2807 KH Gouda

0182 20 50 20

info@webburo-spring.nl

WAAR VIND U ONS?
SLUIT