Website bouwen voor een eerlijke prijs

ALL-IN-ONE WEBSITE, KRACHTIG CMS ÉN UITSTEKEND VINDBAAR.

Bij Webburo Spring kunt u betaalbaar een mooie basis website laten bouwen die goed in elkaar zit (gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor conversie). Het kan uiteraard ook groter, beter en dus duurder. Daarom heeft u de keuze om uw website uit te breiden met extra modules. Daarnaast is het mogelijk dat wij extra tijd besteden om uw nieuwe website technisch verder te optimaliseren en nog beter geschikt te maken voor Google vindbaarheid (SEO).

Wij zorgen ook voor professionele en snelle webhosting, zodat uw website zeer snel laadt en hierdoor hoger scoort in de zoekresultaten en uiteraard ook voor de bezoekers prettiger aanvoelt.

Er zijn bedrijven die voor een lager bedrag een website website aanbieden. Deze websites zitten technisch gezien of qua design nooit helemaal goed in elkaar. Wij leveren alleen kwaliteit, vandaar de wat hogere prijs. Onze websites zijn altijd helemaal af.

Over het algemeen geldt; hoe meer u betaalt, hoe beter de website qua design, techniek en gebruiksvriendelijkheid is. Hoe actiever u online gaat, hoe meer een investering in een betere website zich terugbetaalt.

De meeste ondernemers laten om de 3 tot 5 jaar een nieuwe website bouwen. Sommigen houden hem wel 10 jaar. Uw investering in een nieuwe website bepaalt dus 3 tot 5 jaar hoeveel u uit de online onderneming haalt.

Vergroot uw omzet en laat Webburo Spring uw website bouwen en onderhouden en daarnaast optimaliseren voor de vindbaarheid.

Is een website laten maken van een goed-in-elkaar-zittende website duur?

Nee. Zeker niet. Een dure website betekent namelijk nog niet dat de website gebruiksvriendelijk is en verkoopt. Er zijn genoeg professionele webburo's die mooie websites maken die totaal niet gericht zijn op wat de doelgroep wil (of nodig heeft) en/of technisch niet goed in elkaar zitten.

Een mooie website staat niet gelijk aan een goede website.

Een goede website is namelijk een website die doet wat hij moet doen. Namelijk; informeren, overtuigen en verkopen. Een bezoeker moet ten alle tijden weten wat u doet, wat u te bieden heeft en wat hij moet doen (om te krijgen wat hij wil).

Het draait om de bezoeker. Niet om wat u of wij mooi vinden.

Meer functionaliteit = meer kosten

Hoe groter, mooier, zoekmachine vriendelijker, creatiever, conversie gerichter en uitgebreider de website wordt, hoe hoger de kosten zijn. Heeft u een groter budget? Investeer dan extra in gebruiksvriendelijkheid, zoekmachine optimalisatie, en conversie optimalisatie. Elke investering in deze factoren in het designtraject  is vele malen goedkoper dan het later te doen.

Wat kunt u van ons verwachten?

 1. Een professioneel en makkelijk te gebruiken CMS - in ons geval bijna altijd Craft CMS of Prestashop
 2. Dat de website op maat wordt gemaakt - dit is in ons geval altijd zo
 3. Meerdere feedbackmomenten - absoluut
 4. Dat Google Analytics wordt geïmplementeerd (bezoekersstatistieken) - uiteraard, anders valt er niet te zien hoe de website het doet
 5. Social Media connectie - alleen als u dit wilt, maar we raden het zeker aan
 6. Dat alles zoekmachine vriendelijk is ingericht - bijna alles
 7. Dat de website getest wordt - uiteraard
 8. Contactformulier en mogelijk een inschrijfformulier (voor de nieuwsbrief) - zeker, want dat is waar u uw klanten binnenhaalt
 9. En natuurlijk een onderscheidende website die qua look & feel uw Unique Selling Point en identiteit uitstraalt. - dat is zeker waar

En wat kost een responsive website?

Een responsive website is tegenwoordig de norm. Meer dan 50% van de bezoekers komt op de website met een telefoon of tablet. Daarom leveren wij alleen nog maar responsive websites en dit is uiteraard bij de prijs inbegrepen.  

Onderhoudscontract?

Wij bieden ook een onderhoudscontract aan. We zorgen dan voor alle updates en de veiligheid van uw website. Dit onderhoudscontract kost ongeveer €17,50 per maand. 

Wat zit niet bij de prijs?

 1. Het invoeren van de content – dit kunt u beter zelf doen om met de website te leren gaan. 
 2. Een logo – maar die kunnen we ook voor u ontwerpen.
 3. Unieke iconen - ook hier helpen we graag bij
 4. Forum, inlogsysteem of andere soortgelijke technische systemen - dit is meestal maatwerk
 5. Landingspagina’s – vaak is het handig om een landingspagina template erbij te nemen
 6. Afbeeldingen: Meestal kost het een paar euro per foto. Maar investeer ook in goede afbeeldingen. Niet die typische stockfoto’s met ‘zakenmensen’ die overdreven lachen. En meestal zijn eigen gemaakte foto’s niet professioneel genoeg.

Eventuele extra variabele kosten bij het laten maken van een website

 1. Extra landingspagina’s
 2. Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
 3. Premium Hosting
 4. Google Adwords (SEA)
 5. Design en eventueel marketinghulp bij e-mailcampagnes
 6. Logo

Goedkoop website laten maken?

Dat doet Webburo Spring niet! Wij bouwen kwalitatieve websites voor een redelijke prijs. Meestal zijn kwalitatieve websites erg duur, maar bij ons niet. Wij gaan voor een uitstekende prijs / kwaliteits verhouding. We zijn niet goedkoop, maar ook zeker niet de duursten. 

Bij Webburo Spring krijgt u waar voor uw geld!

Wilhelmina van Pruisenlaan 147, 2807 KH Gouda

0182 20 50 20

info@webburo-spring.nl

WAAR VIND U ONS?
SLUIT