Nu! Gratis website scan

Doet uw website wat hij moet doen? Is hij bereikbaar? Is hij vindbaar? Laadt hij snel genoeg? Laat uw website nu gratis door ons controleren op 5 belangrijke punten. Zie het als een APK!

Wij testen uw website op de onderstaande belangrijke punten. Met één van onze tools bekijken we uw website van alle kanten. Wat zijn de zwakke punten van uw website en wat kan hier aan gedaan worden. Welke punten kunt u zelf gemakkelijk oplossen en waar zouden wij u eventueel mee kunnen helpen.  

Wij testen uw website op de volgende belangrijke punten:

  • De snelheid van uw site, hoe snel laadt de site en gebeurt dit in een logische volgorde. Dit is belangrijk voor bijv. Google. Als uw site te traag is, zal deze niet goed door Google worden geïndexeerd en dit komt uw vindbaarheid niet ten goede. Gebruikers klikken snel weg als de pagina niet snel laadt.
  • Is de basis van uw vindbaarheid (SEO) goed? Goede vindbaarheid is heel belangrijk. Staat u op pagina 1 of moeten potentiële klanten doorklikken tot pagina 12? De juiste zoekmachine optimalisatie is heel belangrijk voor uw vindbaarheid. Alleen deze test al kan u erg veel opleveren!
  • Werkt de navigatie (de menustructuur) van uw site goed? Het is voor zowel uw bezoekers als Google erg vervelend als het menu niet juist is opgebouwd of niet naar de juiste pagina's verwijst.  Bezoekers ‘verdwalen’ niet graag en klikken hierdoor snel weg.
  • Zijn er dode links?  Verwijzen alle links naar de juiste pagina? Dode links beïnvloeden de indexering door Google
  • Is uw website responsive?  In een paar minuten controleren wij of uw website de ideale webervaring geeft op alle denkbare apparaten van tablet, telefoon, tot pc. Is uw website niet responsive dan zullen bijvoorbeeld bezoekers via een mobiele telefoon snel afhaken op uw webpagina.

Vraag een gratis website scan aan

Graag kijken wij uw website voor u na, zonder kosten, zonder risico. Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Wilhelmina van Pruisenlaan 147, 2807 KH Gouda

0182 20 50 20

info@webburo-spring.nl

WAAR VIND U ONS?
SLUIT