Wordpress over zijn top?

Jarenlang stond Wordpress bovenaan allerlei onderzoeken voor de beste tools om websites mee te bouwen. Is die tijd nu voorbij voor Wordpress. Het lijkt er erg op.

Craft Vs Wordpress

Ook dit jaar zijn de CMS Critics awards uitgereikt. Voor de 6e keer werden deze awards uitgereikt op basis van de onafhankelijke gebruikers van alle content management systemen. Bijna 100.000 stemmen zijn uitgebracht voor deze awards in een tiental categorieën. 

Uitslag CMS Critics awards

Het beste CMS voor het MKB is Craft CMS. Het systeem waar wij sinds een aantal jaar met veel plezier en niet zonder succes onze websites mee bouwen. Het systeem waar we geen handleiding bij hoeven te geven voor onze klanten. Wat een erkenning.

Bij de beste gratis CMS'en stond voorheen altijd Wordpress bovenaan, maar die 1e plaats is nu overgenomen door Joomla. Bij Webburo Spring zeker geen onbekend CMS, want hiermee hebben we al vele websites ontwikkeld. 

Een laatste mooie categorie is het beste alternatief voor Wordpress. Deze zal volgend jaar uiteraard vervangen moeten worden door "het beste alternatief voor Joomla". De nummer 1 hiervoor is ook weer ons eigen CRAFT CMS.

Wilt u ook een goede website laten maken?

Stuur uw gegevens via onderstaand formulier en we nemen snel contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Wilhelmina van Pruisenlaan 147, 2807 KH Gouda

0182 20 50 20

info@webburo-spring.nl

WAAR VIND U ONS?
SLUIT