SSL voor veiligheid én snelheid!

Het is al lang bekend dat het verstandig, en in sommige gevallen verplicht, is om een SSL certificaat geinstalleerd te hebben in je website. Het heeft echter nog meer voordelen...

Https Voor Veiligheid En Snelheid Webburo Spring Ssl Md

Een beveiligde verbinding tussen de browser van uw bezoeker en de server waarop uw website staat, is om meer redenen dan u zou denken een noodzaak.

Uiteraard is het voor de veiligheid van de communicatie goed. Het certificaat zorgt er voor dat de verbinding niet afgeluisterd kan worden. Een hacker zou het systeem kunnen hacken, maar hij kan niets met de onderschepte data. Alleen de beveiligingssleutel uit het certificaat kan zorgen voor het leesbaar maken van de data.

Een andere reden waarom eigenlijk iedere website voorzien zou moeten zijn van een SSL certificaat, is dat Google het gebruik ervan stimuleert. Websites met SSL certificaat krijgen voorrang in de zoekresultaten op websites zonder certificaat. 

Websites die beveiligd zijn met een SSL certificaat worden daarnaast ook nog eens sneller geladen door browsers. Zeker met het nieuwe http/w-protocol, dat ingeburgerd raakt, is dit verschil nog groter.

Webburo Spring kan voor u verschillende soorten certificaten aanvragen en installeren

Wilhelmina van Pruisenlaan 147, 2807 KH Gouda

0182 20 50 20

info@webburo-spring.nl

WAAR VIND U ONS?
SLUIT