Over ons

Geen praatjes, maar gewoon goede websites, webshops en online systemen

Webburo Spring: Geen praatjes, maar gewoon goede websites, webshops en online systemen

Onze missie

Wij geven bedrijven inzicht in welke mogelijkheden zij zelf hebben om hun online zichtbaarheid en conversie te optimaliseren. Dat betekent dat we inzicht geven in wat er allemaal gedaan kan worden om de vindbaarheid en verkoop te optimaliseren. Wij kunnen al die verbeteringen voor je uitvoeren, maar dat is zeker niet noodzakelijk Doe je liever zelf wat, dan kan dat absoluut. We helpen je hierbij en staan zeker paraat als het toch even niet lukt.

Samen met jou onderzoeken we welke mogelijkheden er het meest efficiënt en effectief zijn. En zoals gezegd ondersteunen we waar mogelijk bij de realisatie daarvan.

Hierdoor ben je nog beter in staat om verbinding te maken en te houden met je favoriete doelgroep.

Webburo Spring als Sociale onderneming

(Bijna) al onze medewerkers hadden een afstand tot de arbeidsmarkt, voordat ze bij ons kwamen werken. René maakt(e) thuis van dichtbij mee dat mensen met Autisme gemakkelijk buiten de maatschappij geplaatst worden, omdat ze even niet meekomen in het bedrijf of zich niet gemakkelijk kunnen aanpassen aan nieuwe omstandigheden. Dit heeft er voor gezorgd dat hij graag wil laten zien dat een bedrijf met alleen maar met deze medewerkers rendabel en zelfs winstgevend kan zijn. Dit moet de maatschappij vertellen, dat het in elk bedrijf mogelijk moet zijn om minimaal 1 persoon met een afstand tot de arbeidsmarkt aan te nemen.

René merkt dat het fijn is om deze mensen aan werk te helpen. Ze weten vaak heel goed waar en wanneer ze hulp nodig hebben in hun werkproces. Daarnaast zijn ze super gemotiveerd om te mogen werken. Eindelijk geeft iemand ze een kans.

Uiteraard blijft de kwaliteit van de software net zo goed, of wordt zelfs beter dan hij al was.

Kijk verder in ons portfolio

Dit is slechts een kleine greep uit meer dan 150 ontwikkelde websites

Vul onderstaande in en we nemen vandaag of morgen contact me je op.