Over ons

Een sociale onderneming die top websites ontwikkelt

Webburo Spring: Een sociale onderneming die top websites ontwikkelt

Wat levert dit jou op?

Je kunt zeggen dat je, door je website door Webburo Spring laat ontwikkelen, je ook sociaal bezig bent. En dat is natuurlijk ook zo. Tegelijk levert het je een website op die met passie wordt ontwikkeld door een super technisch team. Je krijgt meer aandacht van ons, dan je bij een ander webbureau krijgt. De websites van Webburo Spring worden op maat ontwikkeld. Je krijgt er geen handleiding bij. Dat houdt ons scherp om hem zo duidelijk mogelijk te maken en het scheelt jou leestijd. Je hebt hem echt niet nodig. Vraag anders gerust om een demo van ons Craft CMS.

Waarom deze richting voor Webburo Spring?

Webburo Spring is begonnen als een "gewoon" webbureau. Wel een bureau met de ambitie om wel waarde te leveren voor het geld dat mensen en bedrijven besteden aan hun website of webshop. En dat is meer dan gelukt. Onze klanten zijn vaak al vele jaren onze klant. Puur omdat we leveren naar de wensen van onze klanten.

We groeiden harder dan we medewerkers hadden. Op de achtergrond speelde dat we van dichtbij meemaakten dat mensen met bijvoorbeeld autisme gemakkelijk aan de kant werden gezet. Zodra je een stempeltje hebt, wordt je als minderwaardig gezien. Je bent moeilijk, omdat mensen je niet direct begrijpen. Je bent spannend omdat mensen niet weten wat ze met je moeten en hoe ze met je om moeten gaan.

Een veilig plek voor iedereen

Het is fijn om te weten dat het enige wat je voor de meeste mensen (ook mensen zonder autisme) gewoon een veilige plek moet bieden. Een plek waar je jezelf kunt zijn. Een plek waar je mag vertellen dat het even niet lukt. Een plek waar je even van weg kunt lopen als je dat nodig hebt. Maar zeker ook een plek waar gewerkt moet worden. Ook hard. Ook met deadlines. Ook in teams.

Websites die met passie worden ontwikkeld

Webburo Spring is een prachtige plek geworden waar iedereen zich veilig kan voelen en zich kan ontplooien. Tegelijk hebben we hiermee een mooi bedrijf ontwikkeld waar de medewerkers graag willen werken en zich graag voor meer dan 100% willen inzetten. Ze willen laten zien wat ze waard zijn. Net als iedereen. Mijn medewerkers werken met passie aan de websites, webshops en andere systemen voor onze klanten.

En hoe zit het dan met deadlines?

Deadlines hebben we bijna nooit. Uiteraard spreken we met onze klanten af wanneer ze de website opgeleverd zouden willen hebben. En dat halen we in 95% van de gevallen. In de overige gevallen komt het meestal doordat de klant zelf nog niet alle content heeft geleverd. En in de laatste gevallen hebben we overleg met verschillende klanten, om na te gaan voor wie het het minst noodzakelijk is om de deadline te halen. Geen enkel probleem dus.

Bij de meeste bedrijven wordt overigens 50% van de deadlines niet gehaald.

Geen praatjes, maar gewoon goede websites, webshops en online systemen

Webburo Spring: Geen praatjes, maar gewoon goede websites, webshops en online systemen

Kijk verder in ons portfolio

Dit is slechts een kleine greep uit meer dan 150 ontwikkelde websites

Vul onderstaande in en we nemen vandaag of morgen contact me je op.