Reviews

Wat zeggen onze klanten?
 • Arjan Vink Mijn Promotiepartner Nl

  In 2008 ben ik gestart met mijn bedrijf Sportclubpartner. Onder deze naam verkopen wij diverse artikelen voor sport, promotie en fans. De laatste jaren heb ik gemerkt dat de naam de lading niet meer helemaal dekt, van hetgeen ik verkoop of lever. Vandaar dat ik ben gaan nadenken over nieuwe (domein)namen voor de diverse categorieën van onze producten. Na brainstormen met de mensen van Webburo-Spring zijn we op diverse namen gekomen en zijn er door Sandra en Marjon van het design team diverse logo’s gemaakt en na een keuze was de huisstijl een feit. Hierna om de tafel gezeten om een plan te maken hoe de nieuwe websites er uit moeten gaan zien. Wat dat betreft is het letterlijk aan tafel met de webbouwer die jouw taal spreekt en zodoende precies weet wat je wilt een goede keuze geweest om met Webburo -Spring in zee te gaan. Caroline van Webburro Spring geeft een heldere uitleg van wat er allemaal mogelijk is en wat wel en niet kan. Voordeel van een 1 op 1 contact is dat ze precies weet wat voor wensen er leven ten aanzien van de verschillende sites en hoever ik ben met het invoeren van de content. Het is een doorlopend proces waar we mee bezig zijn en telkens komen er weer nieuwe dingen aan de orde die je snel met Caroline kan doorspreken en waar zij dan ook zeer snel op reageert. Hulde hiervoor!! De zes sites zijn in de lucht en worden continu aangepast en gevuld met content met als uiteindelijk doel dat onze artikelen die wij verkopen snel gevonden zullen worden. Maar ik ben ervan overtuigd dat dit met Webburo Spring zeker gaat lukken.

 • Review Autorijschool Knap Voor Webburo Spring

  Dank zij jullie een super mooie site gekregen, Autorijschool Knap.
  Als beginnende ondernemer zijn we ontzettend goed geholpen met een prachtig resultaat.

  Veel reacties gekregen dat de site er super mooi en professioneel uitziet!

  Webburo Spring is zeer behulpzaam, geen vraag is te gek, alles is bespreekbaar.

  Dank je voor jullie super service, we zullen er nog graag gebruik van maken.

 • Foto Peter Verse Noten

  Ook deze website hebben we laten bouwen in Prestashop, maar dan in de nieuwste versie. De website was een bestaande website en die draaide al redelijk. Onze angst was dat de website door alle aanpassingen terug zou vallen in de zoekresulaten. Het tegendeel is waar. We worden beter gevonden en de verkopen gaan geweldig.

  We zijn erg blij met de samenwerking met Caroline en René van Webburo Spring. Het contact verloopt snel en soepel en is altijd hartelijk. Webburo Spring staat voor kwaliteit en levert niet zonder dat het product goed is. Als klant stellen wij hoge eisen en die worden continu gehaald.

  Kortom: onze volgende website(s) laten we ook door Webburo Spring bouwen.

 • Foto Annerieke

  Op Hemelvaartsdag 2016 meldde ik me via internet aan voor vijf vrijblijvende offertes voor het bouwen van mijn website. De volgende ochtend voor elf uur had ik de vijf webbouwers gesproken; allen in staat om een website te bouwen maar geen van hen snapte precies wat ik wilde.

  Toen kwam ik in contact met Caroline en René van Webburo Spring. De kennismaking op hun kantoor (geen parkeerproblemen en op loopafstand van het station) was warm en enthousiast. Ik legde hen uit wat ik voor ogen had en zij vroegen net zolang door tot we elkaar begrepen. Knap hoe zij hun vakjargon kunnen omzetten in een voor mij begrijpelijke taal.

  Ik heb geen seconde spijt dat ik met hen in zee ben gegaan. Het streven om in de herfst met mijn site, waarmee ik leidinggevenden een praktische begeleiding geef, de lucht in te gaan, gaat lukken!

  Samen hebben we een prachtige website gebouwd met een mooie uitstraling. De ‘achterkant’ van de site waar ik met deelnemers in een veilige omgeving aan de slag kan, werkt perfect.

  Ik, 52 jaar en niet met de computer opgegroeid, kan mijn eigen site bovendien compleet zelf beheren! De professionele back-up van Caroline en René die zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen, geeft mij zoveel zekerheid dat ik er alle vertrouwen in heb een brede klantenkring te kunnen gaan opbouwen.

  Groet!
  Annerieke


Pagina: 1 / 2
Aan tafel met de webbouwer die jouw taal spreekt en zodoende precies weet wat je wilt Aan tafel met de webbouwer die jouw taal spreekt en zodoende precies weet wat je wilt 0182 20 50 20 Wilhelmina van Pruisenlaan 147, 2807 KH Gouda 999 - 5000
5 sterren - "Aan tafel met de webbouwer die jouw taal spreekt en zodoende precies weet wat je wilt" Het is een doorlopend proces waar we mee bezig zijn en telkens komen er weer nieuwe dingen aan de orde die je snel met Caroline kan doorspreken en waar zij dan ook zeer snel op reageert. Hulde hiervoor!!
Webburo Spring is zeer behulpzaam, geen vraag is te gek, alles is bespreekbaar. Webburo Spring is zeer behulpzaam, geen vraag is te gek, alles is bespreekbaar. 0182 20 50 20 Wilhelmina van Pruisenlaan 147, 2807 KH Gouda 999 - 5000
5 sterren - "Webburo Spring is zeer behulpzaam, geen vraag is te gek, alles is bespreekbaar." Dank zij jullie een super mooie site gekregen, Autorijschool Knap.
Als beginnende ondernemer zijn we ontzettend goed geholpen met een prachtig resultaat.

Veel reacties gekregen dat de site er super mooi en professioneel uitziet!

Webburo Spring is zeer behulpzaam, geen vraag is te gek, alles is bespreekbaar.
Een sterke samenwerking Een sterke samenwerking 0182 20 50 20 Wilhelmina van Pruisenlaan 147, 2807 KH Gouda 999 - 5000
5 sterren - "Een sterke samenwerking" Webburo Spring heeft inmiddels twee websites voor ons gebouwd. De eerste, notenboxer.nl, was een bestaande Wordpress site, welke uitstekend nagemaakt is door Webburo Spring in Prestashop. De website is nog niet SEO geoptimaliseerd, maar dat gaan we in de toekomst zeker laten uitvoeren.

De tweede website, versenoten.nl, is in maar 1 week gebouwd en wordt momenteel ook geoptimaliseerd voor de zoekmachines.
Samen hebben we een prachtige website gebouwd Samen hebben we een prachtige website gebouwd 0182 20 50 20 Wilhelmina van Pruisenlaan 147, 2807 KH Gouda 999 - 5000
5 sterren - "Samen hebben we een prachtige website gebouwd" Ik kwam in contact met Caroline en René van Webburo Spring. De kennismaking op hun kantoor was warm en enthousiast. Ik legde hen uit wat ik voor ogen had en zij vroegen net zolang door tot we elkaar begrepen. Knap hoe zij hun vakjargon kunnen omzetten in een voor mij begrijpelijke taal.

Ik heb geen seconde spijt dat ik met hen in zee ben gegaan. Het streven om in de herfst met mijn site, waarmee ik leidinggevenden een praktische begeleiding geef, de lucht in te gaan, gaat lukken!
Geweldig geholpen Geweldig geholpen 0182 20 50 20 Wilhelmina van Pruisenlaan 147, 2807 KH Gouda 999 - 5000
5 sterren - "Geweldig geholpen" Webburo Spring heeft ons geweldig geholpen bij de nieuwe website van Green Cow Bike Tours. Vanaf het eerste moment (persoonlijk gesprek) had ik het gevoel dat zij een goede site wilden en konden afleveren en dit hebben ze waargemaakt.

Een heel prettige partner, mensen die willen luisteren, advies geven en geen half werk afleveren. Hun service en reactietijd is razendsnel! Aan iedere startende ondernemer zal ik Webburo Spring van harte aanbevelen!
Super! Super! 0182 20 50 20 Wilhelmina van Pruisenlaan 147, 2807 KH Gouda 999 - 5000
5 sterren - "Super!" Webburo Spring: een bedrijf die weet waar het mee bezig is.
Door dit bedrijf hebben we 2 websites laten maken. hveholding.nl en sinterklaas-gouda.nl

Uitstekende service wordt er geleverd als er iets is wordt het direct opgelost .
Ook op afstand wordt er geholpen. Echt een aanrader dit bedrijf.

Wilhelmina van Pruisenlaan 147, 2807 KH Gouda

0182 20 50 20

info@webburo-spring.nl

WAAR VIND U ONS?
SLUIT