logo van Webburo Spring

Tweede website voor Evofenedex

Na de technische website Compose, ontwikkelden we voor Evofenedex ook deze Supplychain website. Een overzichtelijke website waarin wordt verteld over een nieuwe manier van samenwerken tussen distributiebedrijven. 

Categorie:
Website
Datum Live:

09 juni 2020

Supplychain samenwerking evofenedex portfolio webburo spring horizontaal
Supplychain samenwerking evofenedex portfolio webburo spring horizontaal2

Nieuwe website voor Evofenedex

Voor Evofenedex hebben we een verkoop- en informatie website ontwikkeld voor het Compose project. Compose is een project waarbij Evofenedex, in samenwerking met Quo Mare, producten ontwikkelt om diverse logistieke bedrijven samen te laten werken. Dit kan zijn op basis van uitruil van verladingen, samenwerkingen op het gebied van opslag en zelfs op het gebied van collegiale in- en uitruil.

De hier ontwikkelde website is SEO geoptimaliseerd voor het gevonden worden op samenwerking van verladers en logistieke partijen. Vanaf deze website worden bezoekers doorgelinkt naar compose-sc.nl, waar men zich kan aanmelden als logistiek bedrijf dat open staat voor diverse soorten van samenwerking. Hierbij wordt op de fysieke kant van het bedrijf gematcht alsook op de softe kant, dus past het bedrijf qua mentaliteit bij 1 van de andere logistieke bedrijven.

Gerelateerde Diensten

dienst standaardfoto van Webburo Spring

Website ontwikkeling

Altijd responsive en altijd goed

dienst standaardfoto van Webburo Spring

SEO