Prestashop

UW ONLINE WINKEL
Wilt u een goed ogende professionele webshop die bovendien makkelijk is in gebruik? Kies dan voor een webshop op basis van Prestashop. Prestashop is perfect geschikt voor het MKB en voor iedereen die een webshop wil beginnen. U kunt er alle kanten mee op, elke functie die u kunt wensen is te implementeren en beide systemen zijn voor u als gebruiker gemakkelijk te leren. Natuurlijk, als het allemaal nieuw voor u is, moet u er even inkomen, maar daar begeleiden we u bij. Van het begin tot het einde en ook nog als u er al een  tijdje mee werkt.

Wij hebben kennis in huis om een nieuwe webshop op te zetten maar ook zijn wij expert in het maken van maatwerk modules voor Prestashop. De DYMO labelwriter module, Picqer module of de Koppeling met Factuursturen.nl en Moneybird.nl zijn modules die wij hebben ontwikkeld.

WAAROM PRESTASHOP
Wij kiezen voor Prestashop om mee te werken voor webshops, omdat net als bij onze websites, eindeloos veel mogelijkheden heeft (alles kan!) én ook nog eens heel eenvoudig in gebruik is. En ze zien er altijd mooi uit. U kunt kiezen voor standaardtemplates of maatwerk, en u kunt kiezen welke van alle mogelijke modules en extensies u wel wilt gebruiken of niet. En dat kun u altijd later nog aanpassen. U leert het snel, ook zonder technische kennis. En wij werken er graag mee, omdat het gewoon goed in elkaar zit.

Projecten "Prestashop"

Wilhelmina van Pruisenlaan 147, 2807 KH Gouda

0182 20 50 20

info@webburo-spring.nl

WAAR VIND U ONS?
SLUIT