Websites met prijsberekening

Websites met prijsberekening

Voor Taxi One uit Gouda hebben we diverse websites en modules ontwikkeld. De websites zijn https://taxi-onezoetermeer.nl/, https://taxi-one.nl/ en https://www.spoedkoeriergouda.nl/. De verschillende sites worden gevoed uit 1 hoofdwebsite.

De websites zijn voorzien van een berekenmodule waarmee Taxi One zelf kan bepalen hoe de prijs berekend wordt. Dit kan door in verschillende rangen te rekenen, met verschillende vervoersmiddelen en verschillende prijzen voor aanrijden en meerijden. Een prachtig systeem om te mogen ontwikkelen. Uiteraard kan de klant via iDeal betalen. Dit is niet noodzakelijk, dus er mag ook in de taxi betaald worden.

Werken voor Taxi One was een feestje. De eigenaar weet zeer snel te schakelen bij vragen en zelf ook regelmatig vragen te stellen die ons weer triggerder om het systeem nog mooier te maken. Door deze prachtige samenwerking is de website mooier geworden dan wij vooraf hadden bedacht. 

We hebben de websites ook allemaal voorzien van verschillende SEO technieken, waardoor de zoekmachines niet om de websites heen kunnen. Over een paar weken kunnen we zien wat het precieze effect is op de vindbaarheid.

Deze module kunnen we ook in gaan zetten voor het berekenen van de prijs van een koeriersdienst of ander transport.

Meer informatie

Kijk verder in ons portfolio

Dit is slechts een kleine greep uit meer dan 150 ontwikkelde websites

Vul onderstaande in en we nemen vandaag of morgen contact me je op.