Website wandelcoaching

Website wandelcoaching

Deze prachtige website hebben we ontwikkeld samen met een mooie groep ondernemers. Zo nam Gerrit de Heus de fotografie voor zijn rekening, hielp Loes Vork bij de opzet van de website en maakte Alexander Boon het logo en wat kleine visuele aanpassingen.

Een prachtig team om mee samen te werken.

Wij hielpen Sandra aan het vormgeven van alle ideeen en creeerden zo deze mooie website die meer is dan een visitekaartje. Sandra kan zelf gemakkelijk alle teksten en foto's aanpassen, zo vaak als ze wil. Veel van de vindbaarheid hebben we in het systeem ingebakken, zodat de klant zich hier niet mee bezig hoeft te houden.

Vraag van de klant

Deze klant kwam bij ons met een algemene wens: Ik wil graag een website. Er ging een wereld voor haar open toen we het gesprek begonnen. Vele vragen en vele antwoorden leidden naar het eindresultaat. We hebben haar begeleid naar dit resultaat, waarbij het zeker nog geen eindstation is. De website kan verder groeien. Meegroeien met de klant en meegroeien met het bedrijf.

Hoe kom je tot een website?

Door onze manier van vragen en het tijd gunnen aan de klant kom je op de website die de klant wil. Bij het begin van het gesprek had de klant zeer waarschijnlijk wel een idee van hoe de website er uit moest gaan zien. Door tijdens de ontwikkeling mee te kijken naar het tussenproduct, werd dit beeld regelmatig bijgesteld en konden wij aangestuurd worden om toch nog wat zaken aan te passen. Het eindproduct is dan ook compleet anders geworden dan ieder van ons vooraf had voorzien. Een prachtig proces om een website samen met de klant te zien groeien.

Meer informatie

Kijk verder in ons portfolio

Dit is slechts een kleine greep uit meer dan 150 ontwikkelde websites

Vul onderstaande in en we nemen vandaag of morgen contact me je op.