Website van DMEGC Zonnepanelen gemaakt door Webburo Spring

DMEGC Zonnepanelen

De website van DMEGC is gebouwd op basis van Craft CMS. Het ontwerp is een custom ontwerp van DMEGC. We hebben het ontwerp gezamelijk uitgewerkt tot de huidige website. Iedere pagina is afzonderlijk ontworpen en apart gebouwd. Een behoorlijk tijdrovende klus, maar met een prachtig resultaat.

De website is bedoeld om de naamsbekendheid van DMEGC te vergroten in Nederland. De Solar divisie is een relatief jong onderdeel van van DMEGC Magnetics. In korte tijd is DMEGC Solar met zonnecellen en zonnepanelen een begrip geworden in de wereld van de zonne-energie. Door voortdurende innovatie en een consistente focus op kwaliteit en duurzaamheid worden de producten van DMEGC Solar door installateurs en gebruikers steeds meer op waarde geschat.

DMEGC Magnetics

DMEGC Solar Energy is opgericht in 2009, als nieuw onderdeel van het al decennia bestaande DMEGC Magnetics Co. Ltd.. Ruim negentien duizend employees produceren magneten die wereldwijd gebruikt worden door fabrikanten van huishoudelijke apparaten, de automotive industrie en producenten van ICT hardware. Als u in het bezit bent van een product van Philips, Bosch, Samsung, LG, Sony, HP, Siemens, Renault of General Motors, dan is de kans groot dat daar een magneet van DMEGC in verwerkt is.Wilhelmina van Pruisenlaan 147, 2807 KH Gouda

0182 20 50 20

info@webburo-spring.nl

WAAR VIND U ONS?
SLUIT