Website van Mijn Promotiepartner en diverse aanverwante sites gemaakt door Webburo Spring

Mijn Promotiepartner en diverse aanverwante sites

De website van SportclubPartner was aan vervanging toe. In nauw overleg met de klant is besloten om de verkoop compleet anders aan te pakken. In plaats van op de cent te concurreren met andere drukkers, werd overgegaan naar het promoten van artikelen en de service die hierbij geboden wordt. 

De verschillende artikelen voor sport, promotie en fans worden nu aangeboden via verschillende websites, die vanuit 1 systeem ingevoerd kunnen worden. De klant heeft zo het gemak van 1 website, maar bedient hiermee zijn 6 verschillende verkoop - en promotie kanalen. Naast het ontwerp van de website hebben we ook het ontwerp van de logo's op ons genomen. 

In 2008 ben ik gestart met mijn bedrijf Sportclubpartner. Onder deze naam verkopen wij diverse artikelen voor sport, promotie en fans. De laatste jaren heb ik gemerkt dat de naam de lading niet meer helemaal dekt, van hetgeen ik verkoop of lever. Vandaar dat ik ben gaan nadenken over nieuwe (domein)namen voor de diverse categorieën van onze producten. Na brainstormen met de mensen van Webburo-Spring zijn we op diverse namen gekomen en zijn er door Sandra en Marjon van het design team diverse logo’s gemaakt en na een keuze was de huisstijl een feit. Hierna om de tafel gezeten om een plan te maken hoe de nieuwe websites er uit moeten gaan zien. Wat dat betreft is het letterlijk aan tafel met de webbouwer die jouw taal spreekt en zodoende precies weet wat je wilt een goede keuze geweest om met Webburo -Spring in zee te gaan. Caroline van Webburro Spring geeft een heldere uitleg van wat er allemaal mogelijk is en wat wel en niet kan. Voordeel van een 1 op 1 contact is dat ze precies weet wat voor wensen er leven ten aanzien van de verschillende sites en hoever ik ben met het invoeren van de content. Het is een doorlopend proces waar we mee bezig zijn en telkens komen er weer nieuwe dingen aan de orde die je snel met Caroline kan doorspreken en waar zij dan ook zeer snel op reageert. Hulde hiervoor!! De zes sites zijn in de lucht en worden continu aangepast en gevuld met content met als uiteindelijk doel dat onze artikelen die wij verkopen snel gevonden zullen worden. Maar ik ben ervan overtuigd dat dit met Webburo Spring zeker gaat lukken.

Arjan Vink

Wilhelmina van Pruisenlaan 147, 2807 KH Gouda

0182 20 50 20

info@webburo-spring.nl

WAAR VIND U ONS?
SLUIT