Website van Versenoten.nl gemaakt door Webburo Spring

Versenoten.nl

De website van versenoten.nl hebben we in 1 week in nauwe samenwerking met de nieuwe eigenaar nieuw gebouwd. Met in het achterhoofd het huidige uiterlijk van de site, hebben we de website in een moderner jasje gestoken en voorzien van heel veel nieuwigheden en een vergroting van de vindbaarheid. 

Deze website zullen we de komende maanden ook gaan verbeteren voor SEO, met behulp van onze nieuwe SEO tool. Hierin stellen we een compleet project in, met als middelpunt versenoten.nl. We onderzoeken de website zelf, maar ook de concurrentie. Op basis van de verschillende onderzoeken, zullen we de website verbeteren.

De eerste bestellingen zijn de dag van live-gang al binnengekomen.

Ook deze website hebben we laten bouwen in Prestashop, maar dan in de nieuwste versie. De website was een bestaande website en die draaide al redelijk. Onze angst was dat de website door alle aanpassingen terug zou vallen in de zoekresulaten. Het tegendeel is waar. We worden beter gevonden en de verkopen gaan geweldig.

We zijn erg blij met de samenwerking met Caroline en René van Webburo Spring. Het contact verloopt snel en soepel en is altijd hartelijk. Webburo Spring staat voor kwaliteit en levert niet zonder dat het product goed is. Als klant stellen wij hoge eisen en die worden continu gehaald.

Kortom: onze volgende website(s) laten we ook door Webburo Spring bouwen.

Peter van Limbeek

Wilhelmina van Pruisenlaan 147, 2807 KH Gouda

0182 20 50 20

info@webburo-spring.nl

WAAR VIND U ONS?
SLUIT