Website van Online Coach on the Job gemaakt door Webburo Spring

Online Coach on the Job

Voor Annerieke hebben we een nieuw soort website ontwikkeld voor het online coachen van (beginnende) leidinggevenden.

Voor Annerieke is online coaching een mooie, toegankelijke manier om deelnemers te kunnen begeleiden en coachen. Bovendien bereik ik, zonder reistijd vele (beginnende) Leidinggevenden. De leidinggevende op zijn beurt kan er, vanuit zijn eigen vertrouwde omgeving op het moment dat hij er tijd of behoefte aan heeft, interactief mee aan de slag. Het schrijven alleen al werkt voor de deelnemer ordenend. In het Online Werkveld dat ik ontworpen heb, komen alle aspecten van het operationeel leiderschap aan bod.

Het website voorziet compleet in het online coachen van haar "cliënten". Er kan informatie worden toegevoegd en opgezocht en er kan vanuit de cliënten contact worden opgenomen met de coach, en er kunnen evaluaties worden afgenomen en bekeken. Het was een erg mooi project om aan te werken, vooral omdat het compleet nieuw is en we er allemaal met een open vizier zijn ingegaan!

Op Hemelvaartsdag 2016 meldde ik me via internet aan voor vijf vrijblijvende offertes voor het bouwen van mijn website. De volgende ochtend voor elf uur had ik de vijf webbouwers gesproken; allen in staat om een website te bouwen maar geen van hen snapte precies wat ik wilde.

Toen kwam ik in contact met Caroline en René van Webburo Spring. De kennismaking op hun kantoor (geen parkeerproblemen en op loopafstand van het station) was warm en enthousiast. Ik legde hen uit wat ik voor ogen had en zij vroegen net zolang door tot we elkaar begrepen. Knap hoe zij hun vakjargon kunnen omzetten in een voor mij begrijpelijke taal.

Ik heb geen seconde spijt dat ik met hen in zee ben gegaan. Het streven om in de herfst met mijn site, waarmee ik leidinggevenden een praktische begeleiding geef, de lucht in te gaan, gaat lukken!

Samen hebben we een prachtige website gebouwd met een mooie uitstraling. De ‘achterkant’ van de site waar ik met deelnemers in een veilige omgeving aan de slag kan, werkt perfect.

Ik, 52 jaar en niet met de computer opgegroeid, kan mijn eigen site bovendien compleet zelf beheren! De professionele back-up van Caroline en René die zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen, geeft mij zoveel zekerheid dat ik er alle vertrouwen in heb een brede klantenkring te kunnen gaan opbouwen.

Groet!
Annerieke

Annerieke de Vries

Wilhelmina van Pruisenlaan 147, 2807 KH Gouda

0182 20 50 20

info@webburo-spring.nl

WAAR VIND U ONS?
SLUIT