Gratis website voor Goudse clubs of verenigingen!

Webburo Spring sponsort Sportverenigingen en clubs in Gouda

Webburo Spring is maatschappelijk erg betrokken bij Gouda en uit dit onder andere door (sport)verenigingen en clubs uit Gouda te helpen met hun website. Het enige wat Webburo Spring graag terug wil, is een aantal reclameborden om aan de eigen naamsbekendheid te werken. Op deze manier kost het de vereniging weinig en kan toch een professionele website verkregen worden.

Victory Sports online gered

Webburo Spring heeft de website van Victory Sports gebouwd om er zeker van te zijn dat Victory Sports haar publiek nog kon bereiken. Door verschillende oorzaken was dit voor een tijd niet mogelijk. We hebben een prachtige site opgeleverd waarin de club zelf aanpassingen kan uitvoeren, zoals data aanpassen, foto's wijzigen en teksten toevoegen.

Gratis website voor Goudse clubs of verenigingen!
Gratis website voor Goudse clubs of verenigingen!

De Goudse Braves

Webburo Spring heeft de website voor de Goudse Braves (honkbalvereniging in Gouda Goverwelle) compleet vernieuwd. De website kost normaal €999,00, maar nu kost het de vereniging slechts 2 reclameborden. De website wordt zelfs nog uitgebreid met Sportlink, wat betekent dat de informatie vanuit Sportlink niet meer gekopieerd en geplakt hoeft te worden in de website, maar dat hier een mooie extensie voor geschreven wordt die dit gaat automatiseren.

Vraag nu sponsoring aan

Voer hieronder uw gegevens in en in het kort de omschrijving van uw projectaanvraag. Webburo Spring neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Wilhelmina van Pruisenlaan 147, 2807 KH Gouda

0182 20 50 20

info@webburo-spring.nl

WAAR VIND U ONS?
SLUIT