Caroline van der Vegt

Caroline van der Vegt

Caroline van der Vegt heeft van haar hobby haar werk gemaakt! Vanaf jongs af aan al achter de computer te vinden. Ze is haar ICT carrière in 2001 begonnen als Progress programmeur bij een groot software bedrijf. Toen het internet om de hoek kwam, werd de interesse naar het bouwen van websites gewekt en heeft ze zichzelf het bouwen van websites aangeleerd.

Begonnen met het bouwen van websites voor de buurman en de sportvereniging en later in dienst bij diverse webburo's. Naast fulltime werken voor de diverse werkgevers heeft ze altijd in haar "vrije tijd" een eigen bedrijf gehad waarmee ze websites en webshops is blijven bouwen.

Het werken voor een werkgever ging haar steeds meer tegen staan. De stap om helemaal fulltime voor het eigen bedrijf PIXLABEL te gaan werken was gemaakt.  Na een tijdje alleen op een "zolderkamer" aan het werk te zijn, begon ze toch wel mensen om haar heen te missen. Caroline vindt het heerlijk om samen te werken en zo van elkaar te kunnen leren. Zo kwam ze in gesprek met René van Maanen van Gouda Webdesign en waren er al snel plannen gemaakt om gezamenlijk een kantoorruimte te huren. 

Deze samenwerking verloopt zo goed, dat er besloten is om Webburo Spring op te richten.

Wilhelmina van Pruisenlaan 147, 2807 KH Gouda

0182 20 50 20

info@webburo-spring.nl

WAAR VIND U ONS?
SLUIT