René van Maanen

René van Maanen

René van Maanen is sinds 1998 werkzaam in de Informatie & Communicatie Technologie. In het begin van zijn loopbaan bouwde hij met name applicaties voor middelgrote- en grote bedrijven. Sinds 2007 is hij zich gaan toeleggen op het ontwerpen en bouwen van websites voor zzp'ers, kleine bedrijven en verenigingen. Om zijn klanten te kunnen voorzien van een betere dienst- en serviceverlening richtte hij in 2009 "Gouda Webdesign" op. Daarna volgenden een aantal kleinere en grotere overnames en sinds 2015 werkt hij samen met Caroline van Pixlabel. Daar is als logisch gevolg Webburo Spring uit voortgekomen. 

Missie

Perfectie is wat hij nastreeft. De perfecte website voor elke organisatie! Een website die optimale ondersteuning geeft aan bedrijfsactiviteiten en het maximale uit internet haalt. Samen met de klanten bedenkt René de oplossingen die de beste kansen geeft op resultaat. Hij bouwt websites voor iedereen. Hij is inmiddels uitgegroeid tot de SEO specialist van Webburo Spring en helpt graag om bedrijven hun omzet te vergroten.

Visie

René van Maanen wil ieder bedrijf een kans geven om online te starten of verder te groeien.

Kernwaarden

  • Transparante werkwijze met een transparante beloningssystematiek
  • Direct contact met de ontwikkelaar zonder tussenkomst van accountmanagers
  • Duidelijke afspraken over het te volgen traject, zodat u op elk moment weet in welk stadium het project zich bevindt en weet wat het resultaat zal zijn

Geen 9 tot 5 mentaliteit

René is niet alleen overdag bereikbaar. Een 9 tot 5 mentaliteit is hem vreemd. Zijn privéleven en werk lopen door elkaar heen en daarom is hij vaak ook in de avonduren bereikbaar.

Wilhelmina van Pruisenlaan 147, 2807 KH Gouda

0182 20 50 20

info@webburo-spring.nl

WAAR VIND U ONS?
SLUIT