Onderhoudscontract

Blijvend zorgeloos online?

Dat kan wanneer u het onderhoudscontract afneemt. Wij werken uw website bij met updates waardoor u ervan verzekerd bent dat deze blijft werken en veilig is. Tevens zorgen wij voor de aanwezigheid van een recente back-up.

Elke maand controleren wij uw website op updates en problemen. Indien er problemen zijn waardoor uw website niet meer goed werkt, zullen wij dit zonder extra kosten aanpassen.

Ondanks dat het CMS erg gebruiksvriendelijk is en u een handleiding van ons ontvangt, kan het zijn dat u even niet meer weet hoe u bijvoorbeeld een nieuwe pagina aanmaakt of een afbeelding wijzigt. Ook voor deze support vragen kunt u kosteloos bij ons terecht als u het contract afneemt.

De maandelijkse kosten voor het onderhoudscontract zijn € 24,50 excl. BTW. U kunt er ook voor kiezen om geen onderhoudscontract af te sluiten en de werking en updates zelf in te gaten te houden. Mochten er problemen zijn die u zelf niet kunt oplossen dan kunnen wij dit voor u doen tegen een uurtarief van € 60,- excl. BTW.

Het onderhoudscontract is een jaarcontract, gaat in op datum livegang website.

Wilhelmina van Pruisenlaan 147, 2807 KH Gouda

0182 20 50 20

info@webburo-spring.nl

WAAR VIND U ONS?
SLUIT