Vindbare websites die gemakkelijk zijn in gebruik

Wil jij ook een vindbare website die gemakkelijk is in gebruik?

Een website zou moeten werken voor jou en jij dus niet voor een website. Dat is wat bij de meeste websites helaas wel het geval is. Elke keer dat je inlogt, denk je weer "hoe zat dat ook al weer?", "waar moest ik ook al weer die blog toevoegen?".

Toen wij nog Joomla en Wordpress websites maakten, schreven we ook heel veel handleidingen. Dat kostte uiteindelijk meer tijd dan het programmeren. En zelfs met een handleiding kregen we regelmatig telefoontjes en mailtjes van klanten dat het toch nog steeds niet lukte om iets aan te passen.

We werken daarom nu met websites op maat. We maken alleen wat de klant nodig heeft. Dat zorgt voor overzichtelijke websites, dus je hoeft niet meer te zoeken waar je je blog kunt toevoegen, of waar je die ene foto kunt aanpassen. Maar er zijn meer voordelen, zoals dat de website veel lichter wordt en daardoor sneller. Een systeem als Wordpress bevat veel meer mogelijkheden dan je normaal gesproken gebruikt. Het systeem wordt daardoor trager dan nodig is. Voor je vindbaarheid helpt dat niet. Je website moet snel zijn, dan vindt Google hem een stuk aantrekkelijker.

Een gewoon goede website vinden wij vanzelfsprekend. Het moet een mix zijn tussen een mooi design, snelle laadtijden en een gebruiksvriendelijk systeem. Maar zonder bezoekers heb je daar niets aan. Daarom zorgen wij ervoor dat de website ook goed gevonden wordt!

Zo bouwen wij succesvolle websites en webshops, die passen bij de huisstijl van jouw organisatie en het juiste resultaat opleveren. Zo doen we dit:

  • We bespreken je wensen en ideeën
  • We maken een duidelijke inhoudelijke offerte
  • We spreken samen de planning door
  • We zorgen voor de beveiliging
  • We regelen standaard de basis voor SEO
  • We zijn voor -, tijdens - en na de ontwikkeling goed bereikbaar
  • En: we leveren een goed gevonden en goed werkende website met een ‘wow’-factor op

En niet geheel onbelangrijk; het beheren is ook nog eens super makkelijk! Het is zelfs zo gemakkelijk dat we geen handleiding leveren. Mocht je toch even vastlopen, bel ons gerust!

Kijk verder in ons portfolio

Dit is slechts een kleine greep uit meer dan 150 ontwikkelde websites

Laat een website scan doen

Het is niet altijd nodig om een nieuwe site te laten ontwikkelen. Met onze Website check kunnen we een indicatie geven van hoe het op dit moment gaat met je website op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Het kan zomaar zijn dat het niet nodig is om helemaal opnieuw te beginnen. Soms kun je met een aantal aanpassingen voldoende verbeteren. Dit bespaart veel tijd en kosten.

Website laten maken

Je kunt zelf een systeem ontwikkelen of dit door een buurjongen laten doen. Vaak lijken de kosten laag, maar de opbrengst is dat meestal ook.

Een goedkope website levert meestal minder op

Bij Webburo Spring laat je een website ontwikkelen die zeker iets op gaat leveren. We zorgen voor een juist systeem, wat gemakkelijk is in het gebruik en daardoor goed zelf aanpasbaar is. We zorgen voor een goede technische opzet, waardoor Google je zeker gaat vinden en daarmee je bezoekers ook. Je krijgt dus waar voor je geld.

Inderdaad, bijna iedereen kan een website ontwikkelen, maar er zijn niet veel bedrijven die er voor zorgen dat hij ook iets oplevert.

De doorlooptijd van het ontwikkelproces van je website bepaal je voor een groot deel zelf. Afhankelijk van wat je al hebt voorbereid, kun je ons sturen en op weg helpen.

Vul onderstaande in en we nemen vandaag of morgen contact me je op.