logo van Webburo Spring

Een website die veel minder tijd kost

Je bent veel minder tijd kwijt aan je website. Hij werkt altijd en je hebt geen webbouwer meer nodig nadat de website is opgeleverd. En hij is meteen SEO geoptimaliseerd.

Een basis maatwerk website leveren we al voor €1999,- all-in.

Een sociale website die altijd werkt

Webburo Spring is een sociale onderneming die het beste naar boven haalt uit zijn medewerkers en de klant. We kijken naar wat medewerkers wél kunnen. Dat maakt hen tot website toppers. Onze techniek is top, want daar selecteren we de medewerkers op. Van de zijlijn naar een echte baan, bij een echt bedrijf.

We ontwikkelen alleen top websites. Die zijn zo gemakkelijk in gebruik dat er geen handleiding voor nodig is. En ze zijn meteen SEO geoptimaliseerd.

We geven graag een demo

Elke website ziet er gelikt uit. We geven je graag een vrijblijvende demo, zodat je precies ziet hoe je zelf de hele website kunt aanpassen.

Specificaties van website op maat

Lees hier wat we voor je kunnen betekenen:

  • Unieke lay-out aangepast op je logo en/of huisstijl
  • SEO geoptimaliseerd voor betere vindbaarheid
  • Geen handleiding nodig
  • Oneindig veel pagina's
  • Geen webbbouwer meer nodig na oplevering.
  • Start al vanaf €1999,- all-in

Veel gestelde vragen

Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen:

Laat een website scan doen

Het is niet altijd nodig om een nieuwe site te laten ontwikkelen. Met onze Website check kunnen we een indicatie geven van hoe het op dit moment gaat met je website op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Het kan zomaar zijn dat het niet nodig is om helemaal opnieuw te beginnen. Soms kun je met een aantal aanpassingen voldoende verbeteren. Dit bespaart veel tijd en kosten.

Website laten maken

Je kunt zelf een systeem ontwikkelen of dit door een buurjongen laten doen. Vaak lijken de kosten laag, maar de opbrengst is dat meestal ook.

Een goedkope website levert meestal minder op

Bij Webburo Spring laat je een website ontwikkelen die zeker iets op gaat leveren. We zorgen voor een juist systeem, wat gemakkelijk is in het gebruik en daardoor goed zelf aanpasbaar is. We zorgen voor een goede technische opzet, waardoor Google je zeker gaat vinden en daarmee je bezoekers ook. Je krijgt dus waar voor je geld.

Inderdaad, bijna iedereen kan een website ontwikkelen, maar er zijn niet veel bedrijven die er voor zorgen dat hij ook iets oplevert.

De doorlooptijd van het ontwikkelproces van je website bepaal je voor een groot deel zelf. Afhankelijk van wat je al hebt voorbereid, kun je ons sturen en op weg helpen.